ویژه

سینمای مستند لرستان؛ راکد یا پوینده؟

اجازه بدهید حرف پایانی‌ام را همین اول بزنم: استان لرستان در تمامی این سالها از داشتن یک سینمای با‌ثبات و روایتگر محروم مانده و همین عاملی شده تا آسیب‌های اجتماعی در زیرِ پوستِ جامعه مدفوع شوند. این در حالی است که امروزه در تمام دنیا می‌توان مستندهایی را یافت که …

بخوانید

کلوزآپِ زاگرس؛ رنج‌نامه‌ی یک اکوسیستم

یکی از رخدادهای خوب در استان‌های زاگرس‌نشین ظهور فیلمسازانی‌ است که برای زیستن تفکر دارند؛ هنرمندانی که نگاهی مترقی به پیرامون خود داشته و برای پیشرفت و بیداری جامعه با تمام وجود تلاش می‌کنند. آنها که شاید تعدادشان زیاد هم نباشد، از افراد نخبه و تاثیرگذار در جامعه‌ی ایرانی می‌باشند؛ …

بخوانید

گوریا؛ طبیعتگرایی فرمالیستی

مستند «گوریا» در  ۶۲ دقیقه و در ابتدای دهه نود توسط «لیلا فولادوند» و «محمدحسین نظری» در مورد تالاب‌های لرستان ساخته شد؛ نگاه ویژه تیم سازنده برآمده از رویکرد اجتماعی با دغدغه خاص به حفاظت از محیط‌زیست و نگهداشتِ تنوع‌زیستی به ساخت اثری چشمگیر و متفاوت تبدیل شد؛ سازندگان در …

بخوانید

بررسی تطبیقی فیلم پستچی ساخته داریوش مهرجویی با نمایشنامه وُیتسک نوشته گئورگ بوشنر

چکیده | نویسنده: محسن تیزهوش ادبیات تطبیقی به بررسی و مقایسه آثار ادبی از فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف می‌پردازد و  سعی دارد تا پیوندها، تأثیرات متقابل و اشتراکات میان ادبیات‌های ملی را شناسایی کرده و چگونگی انتقال مضامین، فرم‌ها و تکنیک‌های ادبی را در سطوح مختلف تحلیل کند. ادبیات تطبیقی …

بخوانید